El Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’ organitza un nou taller de tast per apropar la cultura i el món de la cervesa als seus participants. El Taller de tast en aquesta present edició, tractarà de: “la cervesa i la dolçor”.
La malta és la responsable d’aportar els sucres a la cervesa de manera natural, però també se’n poden afegir d’altres. El llúpol és l’encarregat, entre d’altres propietats, d’equilibrar la dolçor. Llavors, perquè hi ha cerveses dolces? D’on provenen els sucres de la cervesa? Quins tipus de sucres s’utilitzen? Quin es l’equilibri entre la dolçor de la malta i l’amargor del llúpol? són algunes de les preguntes que intentarà respondre aquest taller què arribà ja a la seva 6 edició.
Cal adquirir anticipadament un tiquet amb un cost de 6€ que dóna dret a les consumicions i el maridatge corresponent.
La part didàctica del taller és d’assistència lliure i oberta a tothom.
Segons han anunciat els organitzadors podeu adquirir els tiquets dimarts i dijous de 19 a 21.30h.