Qui som?

A l'aguait

 

A l’aguait som un nou projecte de comunicació, però amb tota una història al darrere i l’herència rebuda d’elpratllibertari.cat, un portal autogestionat que naixia l’any 2012 conjuntament amb l’organització d’una ruta històrica divulgativa al Prat. A l’aguait també recupera el nom històric d’un butlletí de comunicació popular amb format paper que va existir al Prat entre els anys 2000 i 2003.

Amb la posada amb marxa d’aquest nou projecte, creiem que ha arribat l’hora de fer un nou pas endavant a l’hora d’afrontar el repte de donar a conèixer l’actualitat del que passa al nostre municipi des d’una mirada crítica i diferent. A l’aguait som un portal de comunicació especialitzat amb qüestions socials, nascut amb la intenció de compartir l’actualitat local des de la perspectiva de les classes populars i posant l’esguard allà on sovint ningú s’atura a mirar, o que sovint viu relegat a una segona fila en les cròniques periòdiques i lluny dels principals focus d’atenció mediàtica.

Creiem necessari compartir punts de vista que complementin i enriqueixin l’actual panorama comunicatiu local i que promoguin el debat social, molt més enllà d’aquest El Prat que veiem molt cop reflectit als mitjans de propietat municipal o bé a les capçaleres que són propietat de les grans corporacions mediàtiques d’aquest país.

Aprofundint amb aquesta vocació de mitjà de comunicació popular de A l’aguait també posem especial atenció a totes aquelles activitats i propostes que es generen localment des dels moviments socials. Obrir-los també de bat a bat la nostra secció d’opinió per expressar-se.

Un altre eix vertebrador de rellevant importància en la nostra línia editorial és la recuperació i vindicació de la memòria obrera d’El Prat de Llobregat. Per aquest motiu, aquesta temàtica també disposa d’una secció pròpia al nostre portal amb més de 200 articles publicats i en constant ampliació.

Volem destacar que A l’Aguait no és el clàssic diari digital de notícies: no rebem subvencions de cap institució de l’estat ni generem ingressos per publicitat, som un projecte modest format per persones voluntàries, i depenem exclusivament de nosaltres mateixos. Tampoc centrem la nostra atenció en la política institucional o en els esports: creiem que ja hi han suficients mitjans que fan aquesta feina i possiblement molt millor del que ho podríem arribar a fer mai nosaltres.

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist