Qui som?

A l'aguait

 

A l’aguait som un nou projecte de comunicació, però amb tota una història al darrere i l’herència rebuda d’elpratllibertari.cat, un portal autogestionat que naixia l’any 2012 conjuntament amb l’organització d’una ruta històrica divulgativa al Prat. A l’aguait també recupera el nom històric d’un butlletí de comunicació popular amb format paper que va existir al Prat entre els anys 2000 i 2003.

Amb la posada amb marxa d’aquest nou projecte, creiem que ha arribat l’hora de fer un nou pas endavant a l’hora d’afrontar el repte de donar a conèixer l’actualitat del que passa al nostre municipi des d’una mirada crítica i diferent. A l’aguait som un portal de comunicació especialitzat amb qüestions socials, nascut amb la intenció de compartir l’actualitat local des de la perspectiva de les classes populars i posant l’esguard allà on sovint ningú s’atura a mirar, o que sovint viu relegat a una segona fila en les cròniques periòdiques i lluny dels principals focus d’atenció mediàtica.

Creiem necessari compartir punts de vista que complementin i enriqueixin l’actual panorama comunicatiu local i que promoguin el debat social, molt més enllà d’aquest El Prat que veiem molt cop reflectit als mitjans de propietat municipal o bé a les capçaleres que són propietat de les grans corporacions mediàtiques d’aquest país.

Aprofundint amb aquesta vocació de mitjà de comunicació popular de A l’aguait també posem especial atenció a totes aquelles activitats i propostes que es generen localment des dels moviments socials. Obrir-los també de bat a bat la nostra secció d’opinió per expressar-se.

Un altre eix vertebrador de rellevant importància en la nostra línia editorial és la recuperació i vindicació de la memòria obrera d’El Prat de Llobregat. Per aquest motiu, aquesta temàtica també disposa d’una secció pròpia al nostre portal amb més de 200 articles publicats i en constant ampliació.

Volem destacar que A l’Aguait no és el clàssic diari digital de notícies: no rebem subvencions de cap institució de l’estat ni generem ingressos per publicitat, som un projecte modest format per persones voluntàries, i depenem exclusivament de nosaltres mateixos. Tampoc centrem la nostra atenció en la política institucional o en els esports: creiem que ja hi han suficients mitjans que fan aquesta feina i possiblement molt millor del que ho podríem arribar a fer mai nosaltres.

 

El Prat de Llobregat. 27 d’octubre de 2021

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist